Itt a Midjourney v5.1

A Midjourney 5.1 legfontosabb újítása az, hogy “véleményesebb” lett a képek generálásában. Ez azt jelenti, hogy a platform több kreativitást és stílust visz be a képekbe, hasonlóan a korábbi 4-es verzióhoz, de magasabb minőségben. A felhasználók azonban választhatnak egy “nyers” (RAW) módot is, ha egyszerűbb és kevésbé véleményes képeket szeretnének kapni.

A másik fontos fejlesztés a képek élességének és részletességének növelése, valamint a nem kívánt szöveges vagy szegélyes hibák csökkentése. A Midjourney 5.1 képes élethű fény- és árnyékhatásokat létrehozni, valamint realisztikusan ábrázolni az emberi arcokat és testeket.


Hirdetés:



A Midjourney 5.1 használata nagyon egyszerű: csak be kell írni egy rövid leírást arról, hogy milyen képet szeretnénk kapni, például “woman walking on a cobbled street –v 5.1” (egy nő egy macskaköves utcán sétál). A platform ezután néhány másodperc alatt generál négy különböző képet, amelyek megfelelnek a leírásnak.

v5 „/imagine happy woman walking on a cobbled street –ar 16:9 –q 2 –v 5”
v5.1 sima: „/imagine happy woman walking on a cobbled street –ar 16:9 –q 2 –v 5.1”
v5.1 RAW mód: „/imagine happy woman walking on a cobbled street –ar 16:9 –q 2 –v 5.1 –style raw”

A felhasználók tovább finomíthatják a keresésüket különböző beállításokkal, például a minőség, a stílus vagy a téma módosításával. A Midjourney 5.1 több mint 1000 különböző témát ismer fel, így szinte bármilyen elképzelést megvalósíthatunk vele.

Hozzászólás írása

Az Ön email címe nem fog megjelenni. A kötelező mezőket csillaggal (*) jelöljük.