Bing Chat: A GPT-4 hamarosan bárki számára ingyenesen elérhető

Új fejezet kezdődik a mesterséges intelligencia és a kommunikáció terén, ugyanis a Microsoft Bing Chat AI-ja mostantól mindenki számára elérhetővé válik. A tervek szerint a rendszert hamarosan számos új funkcióval és kiegészítőkkel bővítik.

A Bing Chat AI használatához mindössze egy Microsoft fiókra és az új Bing vagy Edge böngészőre van szükség. Bejelentkezés után azonnal hozzáférhető lesz az új, GPT-4 technológiával működő nyílt előzetes verzió. Nekünk egyelőre nem jött elő az új rendszer, reméljük hamarosan Magyarországon is elérhető lesz.


Hirdetés:



Ingyenes GPT-4

A Microsoft eredetileg februárban mutatta be a Bing Chat AI-t korlátozott előzetes verzióban. Azóta a rendszert fokozatosan nyitották meg a nagyközönség előtt, majd a várólista eltörlése után két hónappal a chatbot most mindenki számára elérhetővé válik.

A Microsoft számos újítást tervez bevezetni a Bing Chat rendszerébe. Ezek közé tartozik a kép- és videóeredmények megjelenítése, új Bing és Edge Actions funkciók, valamint tartós chat és előzmények. A Microsoft ezen kívül a jövőben kiemelt figyelmet fordít a kiegészítők támogatására, mivel ezek segítségével a fejlesztők és a Bing Chat további funkciókkal bővülhet.

Együttműködésben az OpenTable-lel és a WolframAlphával

A Bing Chat éttermi asztalt foglal

Az OpenTable kiegészítőjével a felhasználók éttermi foglalásokat intézhetnek a Bing Chaten keresztül, míg a WolframAlpha segítségével vizualizációk generálhatók a chatben.

A Microsoft a május végi Build konferencián oszt meg több információt a Bing Chat AI jövőjéről. Itt majd jobban megismerhetjük, milyen új funkciókat építenek a rendszerbe.

Hozzászólás írása

Az Ön email címe nem fog megjelenni. A kötelező mezőket csillaggal (*) jelöljük.